Tafeltennisvereniging VCS

Welkom op de site van Tafeltennisvereniging VCS

Vanaf Woensdag 18 april 2018 hebben we onze tafeltennis activiteiten hervat in de nieuwe accommodatie Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam.

Vanaf 19.30 uur kan er elke woensdagavond weer getafeltennist worden .

Ben je 17 jaar of ouder en mocht je zin hebben om eens uit te proberen of de tafeltennis sport ook iets voor jou is, dan ben je van harte welkom.

Najaarscompetitie 2019

De najaarscompetitie 2019 is alweer bijna ten einde.

Kom vooral de teams aanmoedigen bij de laatste wedstrijden, de programma's staan onder de tab competitie.

Laatste nieuwtjes

Woensdag 12 Juni 2019 - VCS Dubbel kampioenschap

Woensdag 12 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse VCS dubbel kampioenschappen. Dit jaar hadden zich 14 leden opgegeven voor dit evenement. Uiteindelijk, na een lange speelavond, kon om 23.00 uur de uitslag worden gemeld en was er voor de nummers 1, 2 en 3 een prijs:

1e plaats : Sjaan en Ilonka

2e plaats : Rico en Herman

3e plaats : Paulo en Gerard

4e plaats : Hans en Ad

5e plaats : Piet en Henk

6e plaats : Karin en John

7e plaats : Suzan en John

Van links naar rechts : Gerard, Paulo, Sjaan, Ilonka, Rico en Herman

Mei 2019 - Sponsornieuws

Ook in Juni hebben zich weer 2 nieuwe sponsoren, Altena-Incasso uit Giessen en Altenastaete uit Nieuwendijk , gemeld die toegezegd hebben onze club te willen steunen.

Wij zijn deze sponsoren zeer dankbaar dat zij onze vereniging een warm hart toedragen.

Onder de Sponsors tab, bovenaan deze pagina, vind u meer informatie over beide bedrijven door daar op het bedrijfslogo te klikken.

April 2019

De voorjaarscompetitie 2019 zit er alweer op. VCS 1 ( Sjaan, Jan, Hans, Paulo en Rico ) heeft een nette 2e plaats weten te halen in de 3e klasse. VCS 2 ( Piet, Suzan, John, Karin, Ad, Henk, Ilonka, Gerard ) heeft een verdiende 4e plaats gehaald in de 5e klasse.

Complimenten aan alle competitie spelers voor hun behaalde resultaten !

Januari 2019 - Sponsornieuws

Dit jaar hebben we de toezegging gekregen van DNM-ICT ( onze shirt sponsor) dat zij opnieuw VCS wil sponsoren voor de komende 3 jaar.

Ook DenDoorn Installatie uit Nieuwendijk heeft aangegeven dat zij VCS wil sponsoren.

Ga naar ons archief voor eerdere berichten !!!