Tafeltennisvereniging VCS

Welkom op de site van Tafeltennisvereniging VCS

Vanaf Woensdag 18 april 2018 hebben we onze tafeltennis activiteiten hervat in de nieuwe accommodatie Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam.

Vanaf 19.30 uur kan er elke woensdagavond weer getafeltennist worden .

Ben je 17 jaar of ouder en mocht je zin hebben om eens uit te proberen of de tafeltennis sport ook iets voor jou is, dan ben je van harte welkom.

Najaarscompetitie 2019

De najaarscompetitie 2019 zal van start gaan in de week van 9 September 2019. Leden die aan deze competitie willen deelnemen kunnen zich tot en met 16 Juni 2019 opgeven zodat we tijdig een team indeling kunnen maken

Laatste nieuwtjes

April 2019

De voorjaarscompetitie 2019 zit er alweer op. VCS 1 ( Sjaan, Jan, Hans, Paulo en Rico ) heeft een nette 2e plaats weten te halen in de 3e klasse. VCS 2 ( Piet, Suzan, John, Karin, Ad, Henk, Ilonka, Gerard ) heeft een verdiende 4e plaats gehaald in de 5e klasse.

Complimenten aan alle competitie spelers voor hun behaalde resultaten !

Januari 2019 - Sponsornieuws

Dit jaar hebben we de toezegging gekregen van DNM-ICT ( onze shirt sponsor) dat zij opnieuw VCS wil sponsoren voor de komende 3 jaar.

Ook DenDoorn Installatie uit Nieuwendijk heeft aangegeven dat zij VCS wil sponsoren.

Wij zijn deze sponsoren zeer dankbaar dat zij onze vereniging een warm hart toedragen.

Onder de Sponsors tab, bovenaan deze pagina, vind u meer informatie over beide bedrijven door daar op het bedrijfslogo te klikken.

Woensdag 12 December 2018 : VCS Clubkampioenschappen

Woensdag 12 December was het weer tijd voor de jaarlijkse VCS Clubkampioenschappen.Dit jaar hadden zich 10 leden opgegeven om voor deze titel te gaan strijden. Er werd in 2 poules van 5 gespeeld met aansluitend de kruisfinales.

Na de poulewedstrijden en kruisfinales kwam Jan als sterkste uit de strijd en mocht hij uit handen van Bas ( Clubkampioen 2017 ) de wisselbeker ontvangen.

Totale uitslag:

1.      Jan

2.      Sjaan

3.      Rico

4.      Paulo

5.      Piet

6.      Henk

7.      Jeroen

8.      Gedeelde plaats Ilonka en Ad

9.      Daan

Donderdag 11 Oktober : VCS verliest dierbare clubvriend

11 oktober 2018 is ons lid Hennie Hendriks op 71-jarige leeftijd overleden.

Hij was op het moment van overlijden nog actief lid van onze vereniging en speelde nog competitie.

Hennie was in onze oude speelzaal mede verantwoordelijk voor de kantine. Hij nam die taak zeer serieus.

Trouw zoals hij was, was hij ieder woensdagavond ruimschoots van tevoren aanwezig om te zorgen, dat de koffie en speeltafels voor de leden en bezoekende teams klaar stonden.

Wij verliezen in Hennie een sociaal bewogen lid.

Zaterdag 25 Augustus : Jaarlijkse VCS BBQ

Zaterdag 25 Augustus vond weer de jaarlijkse VCS BBQ plaats , dit keer hadden John en Siska hun tuin ter beschikking gesteld als locatie waarvoor we hen zeer dankbaar zijn . Alle aanwezigen hebben genoten van de heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk van de gezelligheid onderling.

VCS dubbeltoernooi 2018 gewonnen door Jan en Ilonka

Woensdag 27 Juni werd weer het jaarlijkse VCS dubbel toernooi georganiseerd. Dit jaar hadden zich hier 12 leden voor opgegeven. Hennie moest helaas afmelden i.v.m. een blessure, in zijn plaats speelden enkele leden een extra dubbel om toch deze wedstrijden te kunnen laten doorgaan.

Dubbel-5.jpg - 804,30 kBDubbel-2.jpg - 1.018,75 kB

Uiteindelijk, na een lange speelavond, kon om 23.00 uur de uitslag worden gemeld en was er voor de nummers 1, 2 en 3 een waardebon:

1e plaats : Jan en Ilonka

2e plaats : Paulo en Karin

3e plaats : Rico en Gerard

4e plaats : Suzan en Hennie*

5e plaats : Herman en Henk

6e plaats : John en Jeroen

Dubbel-4.jpg - 740,69 kB

Van links naar rechts: Gerard en Rico, Jan en Ilonka, Karin en Paulo

VCS team 3 sluit periode van tafeltennis in Sleeuwijk culinair af

Zaterdag 12 Mei heeft VCS team 3 de lange periode van tafeltennis in Sleeuwijk culinair afgesloten met een etentje bij restaurant De Heerlijkheid aan de Rijksstraatweg in Sleeuwijk. Vele mooie herinneringen werden opgehaald en er werd genoten van het heerlijke eten.

Presentatie van VCS tijdens de officiele opening van het Vlechtwerk woensdag 25 april :

Tijdens de officiele opening van het Vlechtwerk op woensdag 25 april j.l. hebben we met een groep enthousiaste leden onszelf als vereniging  gepresenteerd aan de bezoekers van het Vlechtwerk. Er waren verschillende belangstellenden die graag een balletje wilden slaan en zo kennis hebben gemaakt met de tafeltennis sport.

Eerste speelavond woensdag 18 April :

Het was weer gezellig druk op de eerste speeldag in het Vlechtwerk. Ook niet-leden kwamen een kijkje nemen.

Verhuizing zaterdag 14 April :

De lege oude zaal aan de Vlietstraat in Sleeuwijk                Tafels komen aan in het Vlechtwerk

Zaterdag 14 april was het dan zover, door al het materieel weg te halen uit de sporthal aan de Vlietstraat is er een einde gekomen aan een lange periode van tafeltennissen in Sleeuwijk en afscheid van "onze" zaal en kantine.